Project R&D Engineer

Job description

Als Project Engineer R&D ben je multi-inzetbaar. Een passie voor technologie inzake mechanica, ontwerp, simulatie en modellering, controle, elektronica of software zijn daarbij een 'must-have'. Je wordt een schakel in diverse projectteams en dat kan op verschillende niveaus (design, modellering, prototyping, projectmanagement, testing, …).

De R&D-afdeling is gecentraliseerd op het hoofdkantoor van Picanol, wat zorgt voor een directe & snelle communicatie en werking. Samen met 80 (R&D-)collega’s heb je één gezamenlijk doel: de machines door technologische innovatie sneller, robuuster, efficiënter en meer geconnecteerd maken.

Je komt terecht in een bedrijf dat al meer dan tachtig jaar een internationale pioniersrol vervult inzake weefmachines en onderdeel is van de wereldwijde Picanol Group. Onze hoogtechnologische machines worden in Ieper ontwikkeld, getest als prototype en ter plaatse geproduceerd op maat van de klant. Onze weefmachines vinden wereldwijd hun weg naar klanten in meer dan 100 landen.

Profile

Maak jij binnenkort ook deel uit van ons team?

Met je Master of Science, een creatieve mindset en een passie voor vernieuwing en verbetering word jij onze nieuwe schakel. Afwisseling en variatie staan bovenaan jouw verlanglijstje. Je legt de nodige zelfstandigheid aan de dag en neemt vlot initiatief om jouw project(en) naar een hoger niveau te tillen. Je positieve ingesteldheid en vlotte communicatieskills zorgen ervoor dat jij een interne spilfiguur wordt voor jouw project(en).

Offer

Een (door)groeitraject op (jouw) maat. Zowel een ontwikkeling tot technisch expert als tot Project Manager behoort tot de mogelijkheden.
Een doorgedreven opleidingsperiode, omringd door een team van senior en junior collega's, die je elk dat beetje extra zullen bijbrengen.
Maar wat nog?

  • Verloning volgens ervaring;
  • Maaltijdcheques van 8 EUR;
  • Flexibele werktijd (work-life balance is voor ons geen loos begrip);
  • Acht mogelijke thuiswerkdagen per maand;
  • 29 vakantiedagen;
  • Interessant cafetariaplan met de mogelijkheid tot leasewagen, leasingfiets, …;
  • Cao 90-bonus;
  • Groeps- en hospitalisatieverzekering;
  • Mentale en fysieke gezondheid staan voorop, getuige onze Picanol Group Strava Club en de vele collega's op de Mondi Run, de 100 km van Ieper, of de Kemmelbergtrail, … maar een frietje of een afterwork drink op vrijdag slaan we ook niet af;
Category
Engineering
Department
WMS R&D
Experience level
Entry Level
Company
Picanol
Business unit
Picanol Group
Country
Belgium
City
Ieper
APPLY NOW