Project Engineer R&D

Job description

Als Project Engineer R&D kom je terecht in een multidisciplinaire afdeling waar je meewerkt aan de ontwikkeling van de weefmachines van de toekomst. Met je creatieve geest en een passie voor technologie ontwikkel je samen met je team nieuwe machineonderdelen en bedenk je nieuwe concepten, gebaseerd op de klant- en marktverwachtingen.

Je sterke communicatieve vaardigheden stellen je in staat om je nieuwe ontwikkelingen overtuigend te presenteren en via de afdeling aankoop vlotte contacten met je eigen leveranciers te onderhouden.

Profile

Je hebt een masterdiploma in Engineering Science (industrieel- of burgerlijk ingenieur), je hebt een breed interesseveld en je bent geboeid door technologie en techniek.

We erkennen het belang van levenslang leren, en bieden dan ook een persoonlijk opleidingsplan aan, aangepast aan je noden en wensen. Samen kunnen we richting geven aan de carrière die je voor ogen hebt.

Ben je ambitieus, gepassioneerd door techniek, weet de combinatie van machinebouw en textiel je wel te boeien, én zoek je de perfecte start van je carrière? Aarzel dan niet om te solliciteren voor onze openstaande Project Engineer R&D vacature!

Offer

- Een organisatie die op vlak van technologie tot de top in haar segment behoort;
- Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en initiatief te nemen in een dynamisch en sterk groeiend internationaal bedrijf;
- Een competitief salarispakket en aandacht voor je work-life balance met flexibele uren en mogelijkheid tot thuiswerken.

Category
R&D
Experience level
1-5 Jaar
Company
Picanol
Country
Belgium
City
Ieper
APPLY NOW