Project Engineer Industrie 4.0

Job description

De uitgelezen start voor een jonge, talentvolle ingenieur.

Taken en verantwoordelijkheden:

Als jonge Project Engineer werk je nauw samen met het engineering team binnen onze afdeling Montage. Je focust op verschillende projecten in het kader van onze montage 4.0. Bovendien ga je op zoek naar hoe je vernieuwing, optimalisatie en ondersteuning kan brengen in de montage-activiteiten. Hiervoor zoek je extern informatie, stem je intern af met je eigen en andere afdelingen, en breng je het potentiële rendement en de mogelijkheid tot implementatie in kaart. Bij de investeringsprojecten voor het machinepark van de Montage die hieruit volgen, ben je verantwoordelijk vanaf het opstellen van het technisch lastenboek tot het opleveren en in productie nemen van de nieuwe installaties. Je communiceert vlot met de betrokken afdelingen en met de aannemers, en je zorgt voor een goede relatie met de leveranciers en de constructeurs.

Maar dat is niet het eindpunt. Met de opgedane bagage werk je mee aan de verdere ontwikkeling van onze hoogtechnologische producten. De ontwikkeling van nieuwe producten is een passie die je maar al te graag wil gebruiken in je job. Dat alles doe je in een bedrijf dat tot de wereldwijde top behoort binnen zijn sector en waar ontwikkeling en productie hand in hand gaan.

Profile

- Je volgde een masteropleiding (Elektro)Mechanica en je hebt affiniteit met IT;
- Je houdt van aanpakken en zorgt voor een goede opvolging van de projectplanning;
- Je neemt graag initiatief en gaat op zoek naar vernieuwende technologieën;
- Je legt vlot contacten (zowel intern als extern) en je kan anderen enthousiasmeren;
- Je weet op een creatieve en resultaatgerichte manier om te gaan met problemen en je bent praktisch ingesteld; afwisseling is voor jou een uitdaging;
- Maar vooral: je hebt zin om mee te werken aan een future proof bedrijf.

Offer

Je werkt aan uitdagende projecten, waarin je je persoonlijke vaardigheden, je inhoudelijke kennis en je visie op technische problemen continu verbreedt. Je kan rekenen op een stevige omkadering en krijgt als entrepreneur de gelegenheid om je carrière op eigen creatieve en innovatieve wijze verder vorm te geven. Dat alles realiseer je binnen een hecht team met een familiale sfeer.

Category
Productie
Experience level
Geen Ervaring
Company
Picanol
Country
Belgium
City
Ieper
APPLY NOW