CNC-talent (2-ploegen)

Job description

Je stuurt de CNC-machine aan om werkstukken correct te verspanen. Hoe? Je stelt de CNC-machine in aan de hand van een stukdossier en positioneert het te bewerken stuk in de machine. Nulpunten bepalen, het juiste CNC-programma oproepen, snijgereedschap correct instellen, … je hebt het allemaal in de vingers!

Als de freesmachine zijn werk heeft gedaan, controleer je het bewerkte stuk aan de hand van meetvoorschriften en een tekening. Niet 100% correct? Dan kan je het nulpunt en/of het gereedschap bijsturen. Ook het reinigen en ontbramen van de werkstukken behoren tot je takenpakket. Tot slot registreer je de afgewerkte stukken en … op naar de volgende!

Profile

  • Zelfstandig sterk: je vindt het fijn om zelfstandig aan machines te werken, uiteraard in nauwe samenwerking met je topcollega’s.
  • Sturingen hebben geen geheimen: je hebt kennis van geometrieassen en verschillende sturingen (bij voorkeur Siemens 840D).
  • Kennis van computerprogramma’s: je kunt computerprogramma’s lezen en interpreteren volgens ISO-codering.
  • Leergierig naar taal: je spreekt Nederlands, Frans of Engels, indien geen kennis van het Nederlands ben je bereid om het te leren.
  • Ervaren metaalbewerker: je hebt ervaring als CNC-operator of je hebt een specifieke opleiding gevolgd.
  • Shiften: je bent bereid om in 2 ploegen te werken.

Offer

Bij Proferro werk je met de nieuwste technologieën en modernste snijgereedschappen aan onderdelen voor hightechmachines. Dit in een internationale en tegelijk gemoedelijke sfeer.
Wij bieden je:

  • Training op de werkvloer: volgens je ervaring krijg je een opleiding met bijhorend plan aan jouw CNC-machine. Een peter of meter begeleidt je graag!
  • Groeikansen: je kunt doorgroeien binnen je afdeling of naar een andere afdeling binnen Picanol Group.
  • Last but not least: concurrentiële verloning en interessante extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques. En nóg meer leuke extraatjes: toegang tot voordelenplatform met kortingen in winkels en pretparken, tal van sportieve en andere activiteiten om samen met je topcollega’s te beleven, …
Category
Engineering
Department
Machining Flemac
Experience level
Entry Level
Company
Proferro
Business unit
Picanol Group
Country
Belgium
City
Ieper
Apply now